Telegram, Facebook и Twitter са изправени пред глоби в размер

...
Telegram, Facebook и Twitter са изправени пред глоби в размер
Коментари Харесай

Сериозни глоби заплашват социалните мрежи в Русия

Telegram, Фейсбук и Twitter са изправени пред санкции в размер на 72 милиона рубли (1 626 000 лв) за отвод да отстранен неразрешено наличие, като съответното правосъдно съвещание ще се организира на 14 септември. Това бе обявено за ТАСС от Таганския областен съд в Москва, който ще прегледа съответните протоколи за административно нарушаване, съобщи организация Фокус.

„ Съдът получи два протокола по отношение на Telegram, формирани според алинея 4 на член 13.41. от Административния кодекс на Руската федерация за непремахване на неразрешено наличие.
 Путин: Ситуацията в Афганистан е пагубна Путин: Ситуацията в Афганистан е пагубна
" Положението на афганистанците, работили за груповия Запад отпред със Съединени американски щати, а и цялата конюнктура в страната след изтеглянето на амер...

„ Така, като се вземат поради всички протоколи, показани в съда, Фейсбук е изправен пред санкция от 40 милиона рубли (900 хил.лв), Twitter - 16 милиона (360 хиляди лв), Telegram - също 16 милиона рубли “, заключава съдът.

Според източник на ТАСС, който е осведомен с делото, ИТ фирмите са подведени под административна отговорност за отхвърли им да изтрият информация, призоваваща малолетните да вземат участие в неразрешени от властта митинги в Руската федерация.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР