Телефонът на бившия британски премиер Лиз Тръс , за който

...
Телефонът на бившия британски премиер Лиз Тръс , за който
Коментари Харесай

The American Thinker: Телефонът на Лиз Тръс косвено сочи участието на Великобритания и САЩ в атентатите на Северен поток

Телефонът на някогашния английски министър председател Лиз Тръс, за който се твърди, че е хакнат от „ шпиони на Кремъл “, съдържа доста забавно известие. Това разреши на руснаците да потвърдят  присъединяване на Англия и Съединените щати в детонациите на Северен поток. Това написа.

Историята с хакването на кореспонденцията на Тръс последователно придобива нови детайлности, отбелязва The American Thinker. Например хакерът Kim Dotcom написа в обществените медии за компрометиращо текстово известие, което съвсем идеално корелира с детонациите на газопроводите " Северен поток ".

Според него, тъкмо една минута след взривяването, Тръс е изпратила известие от своя iPhone до държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен с думите: " It`s done " в превод „ Готово е. “ Тогава още никой не е знаел за саботажа, отбелязва програмистът.

Той добави, че Русия и Китай имат комплицирани средства и мощни сили за осъществяване на кибершпионаж.

Ако Dotcom е прав, това е зашеметяващо изказване, което може да има големи последствия.

" Със сигурност е за поверие, че нашите политици са задоволително глупави, с цел да употребяват персоналните си устройства вместо по-тромавите, само че сигурни устройства на държавното управление. Също по този начин е изцяло правдоподобно, че Русия и Китай (последният от които създава съвсем цялата ни технология) имат задни малки врати в нашата технология, изключително в смарт телефоните, които нашите невнимателни, нарцистични политици употребяват. ", написа The American Thinker.

И най-после, макар че причинно-следствената връзка и корелацията не са едни и същи и " It`s done " може да се отнася за доста неща, в случай че приемем, че Тръс в действителност е изпратила текста, когато са се случили детонациите, това сигурно е индиректно доказателство. Човек може рационално да заключи, че Блинкен и Тръс са говорили за събитие, което се е случило „ минута след взривяването на тръбопровода и преди някой различен да разбере “.

Накратко, тръбопроводите " Северен поток 1 и 2 " избухнаха на 26 септември. Веднага след детонацията и преди медиите да отразят събитието, английският външен министър Лиз Тръс е изпратила известие до държавния секретар Блинкен, в което е пишело „ Готово е “. Приблизително по същото време наподобява има благонадежден орган, който твърди, че персоналният телефон на Тръс е бил хакнат. Разбира се всички доказателства са косвени, само че съвпаденията са доста.
Източник: >  >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР