Телата на двама починали от Covid-19 пациенти бяха разменени по

...
Телата на двама починали от Covid-19 пациенти бяха разменени по
Коментари Харесай

Трагична грешка: Размениха телата на двама починали от Covid-19

Телата на двама умряли от Covid-19 пациенти бяха разменени по простъпка в моргата на добричката болница, заяви Българска национална телевизия. Тъй като и двамата мъже са умряли от Covid-19 е трябвало да бъдат предадени на околните им в затворени ковчези. Грешката е открита от роднините на Исмаил Хюсеин, който умрял в ранните часове на 28 март и е трябвало да бъде заровен във вторник.

Синът на умрелия Метин Ахмет помолил ходжата да направи фотография на татко му, защото единствено свещеникът бил позволен в моргата.

" Аз желаех да ми покаже дали е татко ми, тъй като е с Covid-19, нямаме право да отваряме ковчези, и ходжата се старал и ми направил фотография ", споделя Метин Ахмет, наследник на умрелия.

След намесата на полиция, синът бил позволен за различаване, само че се оказало, че татко му не бил в патоанатомията на добричката болница.
Роднините пет дни търсят мъжа. Тялото на Исмаил Хюсеин е било намерено в гробището на Балчик, където са го погребали други опечалени в понеделник.

" Баща ми се споделя Исмаил Мехмет Хюсеин, а другият се споделя Ислям Хюсеин, никакво съвпадане няма ", споделя Метин Ахмет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР