ТЕЛ АВИВ — Докато заложниците, освободени от Хамас този уикенд,

...
ТЕЛ АВИВ — Докато заложниците, освободени от Хамас този уикенд,
Коментари Харесай

Новоосвободените заложници описват какъв е бил животът, докато са били държани от Хамас

ТЕЛ АВИВ — Докато заложниците, освободени от Хамас този уикенд, се пробват да се върнат към някакво сходство на естествен живот, някои от първите въпроси, евентуално заложени от близките те са надълбоко човешки: Къде беше? Какво яде? Къде спахте Имаше ли баня?

Сега, с освобождението на повече от 50 заложници през последните три дни, повече детайлности се процеждат от членове на фамилиите на тези, които са били освободени като част от краткотрайното преустановяване на огъня съглашение.

Хила Ротем Шошани, която беше на 12 години, когато беше отведена, беше освободена в събота без майка си Рая, която остава в ареста на Хамас. Рая и Хила бяха отвлечени от кибуца в Беери на 7 октомври.

„ Тя сподели, че са имали тоалетни, имали са храна – не доста. Понякога нямаше задоволително храна, от време на време бяха малко гладни. Понякога имаше повече храна “, сподели нейният чичо Яир Ротем пред NBC News пред болничното заведение, където тя сега се следи. Видео, оповестено в неделя, демонстрира по какъв начин Хила тича в р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР