Теклекомуникационният оператор "Мобилтел" ще има ново има - А1. Това

...
Теклекомуникационният оператор "Мобилтел" ще има ново има - А1. Това
Коментари Харесай

Мтел става А1

Теклекомуникационният оператор "Мобилтел " ще има ново има - А1. Това излиза наяве от известия на притежателя на компания - Telekom Austria Group. Идеята на австрийският колос е да ребрандира всички свои поделения в другите страни, в които оперира, като ги сплоти под едно ново име - А1. Това е името на марката в Австрия и решението за налагането й на всички места се основава на изчерпателен разбор на пазарната среда и маркетинговия пейзаж, който показвал капацитет и мощни страни на A1 като мощна интернационална марка, която обгръща всички ИКТ аспекти - мобилни, закрепени, телевизионни, данни и облачни решения. По този, споделят от Telekom Austria Group, ще се даде едно общо преживяване и единни предложения за всичките над 24 милиона клиенти. Но също по този начин мярката ще укрепи позицията на групата на фона на непрекъснатата консолидация на европейските телекомуникационни пазари.

марката А1 към този момент е сполучливо въведена в Словения, а в този момент следва да се наложи и при другите си дъщерни сдружения - хърватското, сръбското и македонското, които са под името VIP, беларуският Velcom, както и българският Мтел.

Алехандро Платер, основен изпълнителен шеф на Telekom Austria Group, споделя: "А1 се възприема като изключително виновна, надеждна и перспективна от нашите клиенти. Марката се стреми да даде общо потребителско преживяване, като свърже хората, местата и нещата с решения, които обогатяват опита на работата, живота и играта в цифровата епоха. Системата ни е задоволително гъвкава, с цел да бъде универсално използвана, като в същото време разрешава интернационална координация, както и угаждане на самостоятелните и локалните потребности ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР