Тежкото крило на Чикаго Булс Лаури Марканен няма да играе

...
Тежкото крило на Чикаго Булс Лаури Марканен няма да играе
Коментари Харесай

Още главоболия за Били Донован и Чикаго Булс

Тежкото крило на Чикаго Булс Лаури Марканен няма да играе сред две и четири седмици поради контузия в дясното рамо, оповестиха от клуба. 213-сантиметровият финландец, който се радва на най-хубавия си старт на сезон, получи травмата в петък при конфликт с крилото на Орландо Меджик Гари Кларк.

Leveling up

In his last two games, Lauri Markkanen is shooting 63.9% from the field, 52.2% from the 3-point line and averaging 30.5 points. Our Rising Player:
— Chicago Bulls (@chicagobulls)
От началото на акцията Марканен има по 19,1 точки и 6,1 битки приблизително на мач, като стреля 51 % от игра и 40 % от тройката. В края на януари и началото на февруари той записа два следващи мача с по над 30 точки, само че по-рано през сезона пропусна седем поредни мача на " биковете " поради ковид.

Марканен, който бе определен под номер 7 в драфта през 2017 година, е с изтичащ контракт в края на сезона, а отсъствието му е сериозен проблем за треньора Били Донован, който няма да може да разчита до края на месеца и на центъра Уендъл Картър. Крилото Ото Портър-младши също е отвън сметките на Донован поради проблеми с гърба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР