Тежко въоръжени привързаха заложници на покривите на колите, с които

...
Тежко въоръжени привързаха заложници на покривите на колите, с които
Коментари Харесай

Обирджии на банка връзват на покривите на колите си заложници

Тежко въоръжени привързаха заложници на покривите на колите, с които избягаха, откакто ограбиха две банки в,съобщава Агенция Франс Прес.

При разигралия се екшън починаха трима души, оповестиха от полицията.

Използвайки експлозиви, дронове и тежко оръжие, нападателите предизвикаха суматоха по улиците в центъра на югоизточния град Аракатуба, където живеят към 200 000 души.

След като ограбиха две банки, те избягаха, като привързаха заложници към покривите на колите си, демонстрират шокиращи фрагменти, излъчени от локалните новинарски канали.

Двама цивилни и един от банковите крадци са били убити по време на нападението, при което най -малко шестима са ранени, заяви полицията. Нападателите бяха сложили експлозиви в разнообразни елементи на града към някои полицейски сектори, с цел да забавят идването на подкрепления.

Бандитите били с „ бронежилетки, пушки и каски “ и приличали на бойци, сподели очевидец, който изиска да не бъде разпознат, пред телевизия Globo.
 В Сингапур: Затвор и пердах с тояги за канадец, обрал банка В Сингапур: Затвор и пердах с тояги за канадец, обрал банка
Сингапурски съд осъди канадски жител на пет години затвор и шест удара с ратан за плячкосване на локална банка в размер на 30 000 синг...

„ Сцените на смут, претърпяни от популацията на Аракатуба, няма да останат безнаказани “, даде обещание губернаторът на Сао Пауло Жоао Дория, който подреди на оперативна група от 380 служители на реда да преследват бандата.

„ Двама нарушители бяха хванати, а трети почина, когато се сблъскаха с полицията “, сподели той в следствие.

През последните години Бразилия стана очевидец и на други сходни грабежи, белязани с висока степен на обмисляне и потребление на тежки оръжия. Повечето закононарушения от този темперамент се правят в градове със приблизително по величина население, което обезпечава на нарушителите благоприятни условия да се измъкнат със забележителна наличност от пари от банките.

През декември предходната година две сходни мега незаконни акции бяха осъществени с разстояние посред им едвам от ден в градове в щатите Пара, на север и Санта Катарина на юг. Няколко месеца преди този момент градовете Ботукату и Уриньос претърпяха сходни нагли офанзиви. Според отдела за сигурност на Сао Пауло и двата случая са позволени и „ огромна част от членовете тези банди са в пандиза “.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР