Тежко въоръжени барети са окупирали Софийския централен затвор заради лидера

...
Тежко въоръжени барети са окупирали Софийския централен затвор заради лидера
Коментари Харесай

Като на филм: Тежко въоръжени барети окупират затвора заради Пешо Сумиста от „Килърите”

Тежко въоръжени барети са окупирали Софийския централен затвор поради водача на групата за мокри поръчки „ Килърите ” Петър Стоянов-Сумиста. Това разкриха пред Фрог нюз източници от пандиза. В момента Сумиста изтърпява присъда от 19 години затвор, като чака Върховен касационен съд да се произнесе и по доживотната му присъда за убийството на двама души. Докато търка наровете, той заведе десетки каузи на хора, които са имали нещо общо с делото против него-свидетели, съдии, правосъдни заседатели, прокурори и служители на реда. На прицел са и публицисти, които са писали за противозаконната активност на пандизчията. Вчера Сумиста е трябвало да участва като просител на следващото такова дело в Софийски областен съд против представител на медии.

Преди да излезе от килията си, обаче изненадващо за всички в пандиза се изсипали десетки барети с автомати. Твърди се, че крутите ограничения не били по никакъв начин инцидентни. Любопитното е, че преди да излезе от затворническата си стая, където се твърди, че е самичък, Сумиста схванал за невижданата защита. За това отказал да отиде в съда. Не е ясно, обаче кой е предизвестил Петър Стоянов за подхванатите против него ограничения, които доста напомняли на американски екшън. Не се изключва вероятността къртица измежду надзирателите да оказва логистична и друга поддръжка на пандизчията.

Припомняме ви, че по време на правосъдния развой по делото „ Килърите”, Сумиста не е пропуснал нито едно правосъдно съвещание. Показва свръхактивност, като следи всяка дума, задава въпроси и прави претенции. Любопитното е, че на последното решаващо съвещание във Върховен касационен съд той още веднъж не се появи. Разбра се от юриста му, че предната вечер сякаш се почувствал нерадушен и затова не поискал да навести правосъдната палата в София. Експерти по сигурност не изключват вероятността Петър Стоянов да води толкоз доста каузи, с цел да има мотив да излиза от пандиза. Припомняме ви, че до момента в който беше във варненския пандиз, той е ходил над 30 пъти на ортодонт. Оказа, се, че за тези визити няма нито едно здравно удостоверение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР