Тежко ПТП стана след полунощ в района на манастирчето в

...
Тежко ПТП стана след полунощ в района на манастирчето в
Коментари Харесай

Тийнейджърка с "Ауди" направи мазало на пътя край Сандански СНИМКИ

Тежко ПТП стана след среднощ в региона на манастирчето в Сандански. В злополуката три коли са се сблъскали поради отнето преимущество.

Пътният случай е провокиран от 18-годишно момиче, което било спряло настрана на пътя. Тя пътувала с нейна другарка. Когато решила да се включи в придвижването по посока санаториума, лишила преимуществото на “Тойота” с 19-годишен водач и джип “ВМВ “Х6, ръководен от друго 18-годишно момиче, написа "Струма ".



Първоначално 19-годишен юноша, който пък пътувал в посока от Новия санаториум към манастирчето “Света Петка”, с цел да избегне удара, съумял да се изнесе в локалното на пътя, зад него обаче идвал джипът, който се блъснал в аудито, а по-късно се забива и в тойотата.



И трите девойки са закарани на медицински прегледи. На пътничката в аудито са направени рентгенови фотоси, от които станало ясно, че няма счупвания, 18-г. й другарка, която е управлявала колата, е призната с комоцио в петричката болница.



Другите участници също са се отървали с по-леки пострадвания. По-сериозни вреди са нанесени на аудито и БМВ-то, на които от ударите бяха изскочили въздушните възглавници.



И на тримата водачи са направени проби за алкохол, които са отчели негативни резултати. Пътят бе затворен няколко часа, до момента в който течаха процесуално-следствени дейности.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР