Тежко и горко му на Лоренцо, ако сгафи отново!. Така

...
Тежко и горко му на Лоренцо, ако сгафи отново!. Така
Коментари Харесай

Софка бясна на Лоренцо! Предупреди го за последен път!

" Тежко и горко му на Лоренцо, в случай че сгафи още веднъж! ". Така се зарича Софи Маринова, щом научава за следващата изцепка на наследника си, настояват близки до паметната певица. Синът на ромската перла бе задържан за владеене на дрога - кокаин и канабис. Това не е първият път, в който младият юнак се издънва и попада в ареста.

От година е обществена загадка, че Лоренцо има проблеми със закона. И на няколко пъти е хващан от ченгетата - един път даже за транспортиране на мигранти. А по-късно лежи в кауша, до момента в който майка му не заплати гаранцията. Софка дърпа крепко конско на Лоренцо след следващия път, в които стъпва изкривено и гази закона. Колкото и синът, на хитовата певицата да се оправдавал, че всичко е режисура , този път майка му към този момент религия му няма. Ромската перла била гневна, че наследникът й непрекъснато я злепоставя и петни фамилното име. На Маринова й идва до гуша непрекъснато да оправя кашите, в които отрочето й се забърква, написа България Днес.

Затова го предизвестява изцяло съществено - или спираш с нелепостите, или спирам кранчето. Софка към този момент е взела ограничения и отряза съществено единствения си правоприемник . Взима му ключовете от колата, както и реже грубо джобните му. Дали Лоренцо ще послуша майка си този път и е приел думите й на съществено, ще разберем в близкото бъдеще. Но Софка била безапелационна, че няма да търпи повече своеволията на единствения си наследник, който от години й основава проблеми.

" Софчето знае да работи с Лоренцо. Едва ли ще сгафи още веднъж ", разясняват близки до Маринова. В интернет пък грубо се присмяха на Лоренцо. Наследникът на Софка трябваше да се ожени за приятелката си Мария през предходната седмица , само че сватбата бе отсрочена поради кончината на таткото на Софи Маринова. " Вместо женитба - арест ", гъбаркат се зевзеци в обществената мрежа с следващата издънка на Лоренцо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР