Тежките решения, които тези дни вземам, няма да доведат до

...
Тежките решения, които тези дни вземам, няма да доведат до
Коментари Харесай

Филмът е черно-бял и скоро никой няма да го гледа

Тежките решения, които тези дни вземам, няма да доведат до банкрут! Но са навременни и съответни. Всички дружно ще понесем тежеста на рецесията и ще се оправим!

Това разяснява в обществената мрежа кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев.

Той опроверга вицепремиерката и министър на стопанската система Корнелия Нинова за следващ подправен опит за пиар.

Ето какво сподели Мараджиев за обстановката с общините и дейностите на страната все още:

Вчера гледах по една телевизия министърът на стопанската система да споделя, че общините били подкрепени от държавното управление за разноските си с нарастване на финансовите стратегии с 30 %.

Госпожо Нинова, това още не се е случило и е по предложение на Управителния съвет на сдружението на общините в Република България, на който и аз съм член. Ще се веселя това да се случи, само че това са финансови разноски единствено за поправки, а не да си ги харчим за ток и газ или за каквото си желаеме.

Гледането групово на филми не е неприятно занятие. Но филмът непрекъснато е преустановяван заради високите цени на тока. А този филм, сякаш някои хора не го помнят и си мислят, че е премиера. Лошото е, че към този момент стартира да става черно-бял! А след няколко месеца, в случай че не се вземат съответни решения, няма да има кой да го гледа!

Хората няма да са в кината и пред тв приемниците, а на открито по площадите. И тогава всички – и депутати и министри и кметове ще съжаляваме, че сме взели участие всички дружно в един неразбираем от хората филм!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР