Тежките мачове за валят един след друг, като сега на

...
Тежките мачове за валят един след друг, като сега на
Коментари Харесай

Ново тежко изпитание за Манчестър Юнайтед: Арсенал гостува на Олд Трафорд

Тежките мачове за " валят " един след различен, като в този момент на хоризонта е дерби с лондонския Арсенал. В последните си пет мача във Висшата лига " алените дяволи " се изправиха против тимове като Ливърпул, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Челси, а в единствената " по-лека " среща изгубиха от Уотфорд с 1:4.
Моментната форма на Юнайтед и Арсенал
Тежките мачове способстваха за уволнението на Оле Гунар Солскяер, който не съумя да се оправи с напрежението и записа серия от неприятни резултати, които станаха причина за неговото премахване. На негово място до края на сезона застава немският експерт Ралф Рангник, който обаче няма да може да води отбора против поради към момента неиздадена работна виза.

Майкъл Карик още веднъж ще бъде отпред на Юнайтед, както бе и при визитата на Челси на " Стамфорд Бридж " през предходната седмица. Тогава " дяволите " изненадаха мнозина и взеха точка като посетител против краткотрайния водач във Висшата лига. Арсенал обаче не е по никакъв начин по-лек противник от " сините ", като момчетата на Микел Артета са спечелили пет от последните си шест мача в шампионата.



Юнайтед без победа против Арсенал в последните им пет срещи
" Дяволите " не познават усета на успеха против този противник в последните пет мача посред им, като три от тях са извоювани от " топчиите ". За днешното дерби дава 2.01 коефициент за победа на Манчестър Юнайтед, 3.80 за тъждество и 3.75 за победа на Арсенал.

В тези последни пет срещи сред Юнайтед и Арсенал са паднали общо седем гола, като и петте мача са приключили под 2,5 гола. През този сезон " топчиите " са вкарали 15 гола и са позволили 17 при изиграни 13 мача. За Юнайтед маркираните попадения са 21, а позволените - 22. предлага 1.80 коефициент за над 2,5 гола в днешния мач и 2.15 за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР