Тежки роднински войни тресат семейството на тв водещата Гала. 3вездата

...
Тежки роднински войни тресат семейството на тв водещата Гала. 3вездата
Коментари Харесай

Роднински войни! Гала на нож със свекърва си от 15 г.

Тежки роднински войни тресат фамилията на тв водещата Гала. 3вездата от дребния екран към този момент 15 години не разговаряла с майката на мъжа си Стефан. Водещата на „ На кафе " и пенсионерката Петя не мелели брашно още от първия ден, в който тя научила, че русокосата телевизионерка е оплела сърцето на сина й. Родителката на Стефан не можела да преживее обстоятелството, че преди близо две десетилетия той напуснал първата си жена Росица с бебе на ръце поради случката си с Гала.

Дори откакто връзките им се задъл6очили, заживели дружно, а взаимното им общуване продължава години наред, старата дама Петя не склонявала глава и не можела да одобри драговолно снаха си. Впечатление прави, че Гала и Стефан в никакъв случай не се събират на една маса с майка му. По огромните християнски празници също не са с нея.

Тв водещата е решила да не бъде другарка със свекървата даже в обществените мрежи. Наскоро тя не бе посетител и на рождения й ден, а избра да замине на отмора тъкмо тогава. Когато в предаването й 6ъде зачекната тематиката за връзките сред снахи и свекърви, Гала постоянно мълчи и не си разрешава да вади компромати и пикантерии от персоналния си живот, които не са за пред необятната аудитория. Другите й сътрудници коментатори в студиото са надалеч по-словоохотливи по въпроса, като някои не се тормозят да издават и по- персонални елементи. 3апознати разкриват, че мъжът на телевизионерката се виждал с майка си независимо, а на събиранията им в общия им дом. Не ги придружавала и по почивки и не била гостувала в чисто новия им дворец на брега на язовир,,Искър “ за разлика от майката на Гала.

Водещата е извънредно привързана към нея, а до неотдавна живееха и врата до врата. Плевенчанката, която губи татко си от дълго време, освен това ненадейно след тежък алергичен потрес, още преди време купи апартамент на майка си до този, който тя обитаваше на столичния бул. „ България ". От началото на годината обаче Гала и Стефан се реалокираха в новата си горска вила, а майка й постоянно оставала да нощува там и наглеждала градината им, когато те били на почивки отвън страната.

Скъпоплатената водеща била извънредно грижовна щерка и всеки месец давала по най-малко 2 хиляди лв. на майка си, с цел да може да кара старините си умерено, да не се лишава от нищо и да живее добре и без грижи. Не била обаче по този начин великодушна към свекървата. Неотдавна в ефир Гала за следващ път се изрече ласкаво за родителката си. „ Тя е същински войник. „ Моят воин ", съобщи съвсем през сълзи водещата на „ На кафе ", откакто разкри, че майка й е преборила подъл рак на кожата с извънреден издръжливост. Когато тв звездата чула диагнозата от лекаря, се строполила на кушетката, а майка й нито за момент не посочила уязвимост. На нея тя е признателна и признателна, че е отгледала и щерка й Мари от първия й брак с предприемача Константин Будев, тъй като точно в най-важните години от подрастването й Гала била заета да гони кариерата си, написа лупа.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР