Тежката загуба с 0:3 от Холандия не само влоши още

...
Тежката загуба с 0:3 от Холандия не само влоши още
Коментари Харесай

Германия с два антирекорда при загубата от Холандия

Тежката загуба с 0:3 от Холандия освен утежни още повече резултатите на Германия през тази година, само че и донесе два антирекорда в историята на отбора.

Маншафта за първи път не съумява да означи гол в три следващи турнирни срещи. Серията стартира на Мондиал 2018 при провалянето с 0:2 от Южна Корея и продължи в Лигата на нациите, където с изключение на в снощния мач, германците се провалиха в опитите си да се разпишат и във вратата на международния първенец Франция при нулевото тъждество сред двата тима през септември.

Също по този начин, Германия изравни друго свое отрицателно достижение. Едва за трети път в историята си Бундестима записва пет загуби в границите на една календарна година. Предишните два случая са през далечните 1956 година и 1985 година През 2018 година международният първенец от Мондиал 2014 падна освен от Южна Корея и Холандия, само че също и от Мексико (0:1), Австрия (1:2) и Бразилия (0:1). До края на годината на отбора му предстоят още два мача от Лигата на нациите - посещение на Франция и домакинство на Холандия. Така Германия може да усъвършенства този антирекорд при най-малко едно проваляне в двете срещи.
2018 can’t end quick enough for Germany pic.twitter.com/9FihUHULBi
— B/R Football (@brfootball) October 13, 2018 Лига на нациите 3 кръг, събота 13 октомври  Холандия 3:0краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР