Тежка семейна драма застига фолкпевицата Мария веднага след раждането й.

...
Тежка семейна драма застига фолкпевицата Мария веднага след раждането й.
Коментари Харесай

Мария крие тежко минало: Брюнетката на познава брат си, а баща й е не кой да е а...

Тежка фамилна драма застига фолкпевицата Мария незабавно след раждането й. Малцина знаят, че звездата от „ ВИП Брадър “ е била зарязана от татко си няколко месеца откакто се появява на бял свят.

Известната с прякора си Отварачката изпълнителка е наследничка на прославения герой от близкото минало Панайот Киров, който в кариерата си записва не една победа на огромните спортни конгреси, измежду които международни и европейски шампионати.
Майката на певицата Йорданка и изявеният герой се срещнали в спортното учебно заведение в родната им Стара Загора, където тя учела художествена гимнастика.

Едва 19-годишна, гимнастичката родила щерка си Мария, а малко по-късно фамилията се преместило в София, където Панайот станал треньор в „ Академик “. След броени месеци родителите на бъдещата грандама на фолка се разделили и майка й се върнала с нея и сестра й Ирена в Стара Загора, където бащата имал апартамент, даден му за заслугите в спорта. Там младата майка била посочена с пръст и се принудила да работи на три места. Бащата се обаждал понякога, само че не поел ангажимент за развъждането на дъщерите си.

Самата Мария изпаднала в душевен потрес още в невръстна детска възраст, тъй като родителите на връстниците й им забранявали да приказват с нея.
„ В учебно заведение бях като отлъчена. Често даже обиждаха майка ми. В такива случаи се стигаше до пердах и се връщах у дома насинена. Само аз знам какво ми е било “, връща лентата миньончето. За да не усещат неналичия със сестра си, майка им работела по едно и също време като секретарка в селскостопанска компания, в частна компания, а нощем проверявала фишове в тотото.

Дори по този начин парите не й стигали и изпратила сестрата на Мария да живее при дядо си и баба си, с цел да й е по-леко. Фолкфурията и през днешния ден си спомняла най-трагичните новогодишни празници в живота си, когато в дома им останали без ток, тъй като не могли да покрият сметките. Когато амбициозната заралийка съумяла да се добере до огромната сцена, въпреки всичко потърсила контакт с татко си и научила, че той живее в Щатите, където има личен състезателен клуб и ново семейство. В Америка Мария имала брат, който не познава и не желаела да вижда и до през днешния ден.

Самата тя споделя, че в никакъв случай не съумяла да елементарни изцяло на татко си, само че въпреки всичко се срещнали няколко пъти. В последните 13 години обаче не го е виждала онлайн, а диалозите им по телефона се брояли на пръстите на едната й ръка. Заради разпада на фамилията си Мария имала проблем във връзките си с мъжете, а към днешна дата зад тила си е оставила два провалени брака.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР