Тежка контузия удари спирачките на набиращия сериозна скорост през настоящия

...
Тежка контузия удари спирачките на набиращия сериозна скорост през настоящия
Коментари Харесай

Тежка контузия приключи сезона на Маркел Фулц

Тежка травма удари спирачките на набиращия сериозна скорост през сегашния сезон Маркел Фулц. Гардът на Орландо Меджик скъса предни кръстни връзки в лявото коляно по време на вчерашната победа на " магьосниците " над Кливланд Кавалиърс и ще пропусне остатъка от сезон 2020/21.

Markelle Fultz goes down with a knee injury Prayers Up
— NBA Central (@TheNBACentral) 22-годишният някогашен избор №1 правеше стабилен сезон и бе измежду главните играчи на старши треньора на отбора Стив Клифърд. Фулц записваше върховите в кариерата си 14.3 точки и 6.1 асистенции в седемте мача от началото на акцията.

Orlando’s Markelle Fultz has suffered a torn left ACL, source tells ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) " Бог има проект за мен и аз знам, че това в последна сметка ще ме направи по-силен. Вярвам на братята си в тима, тъй като имаме толкоз доста да потвърдим. До всички почитатели - продължавайте да ни подкрепяте. Ще подходя с цялото си сърце към възобновяване си и ще бъда най-хубавият съотборник в тима ", написа някогашният гард на Филаделфия в профилите си в обществените мрежи.

Както е известно, през предишния месец плеймейкърът подписа нов 3-годишен контракт с Орландо на обща стойност $50 милиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР