Тежка катастрофа затвори за часове главен път Е 83 при

...
Тежка катастрофа затвори за часове главен път Е 83 при
Коментари Харесай

52-годишен шофьор на товарен автомобил загина при тежък инцидент край местността „Хумата“

Тежка злополука затвори за часове основен път Е 83 при местността „ Хумата “. При случая е умрял лидер на товарен автомобил „ Рено “.

Сигнал за произшествието е постъпил в полицията на 17 април към 20.00 часа. Незабавно към мястото са изпратени екипи на полицията и пожарната. Извършен е оглед Установено е, че товарен автомобил " Волво ", с прикачено полуремарке, ръководен от 41-годишен се е усукал.

Полуремаркето е навлязло в насрещната пътна лента, където е блъснало насрещно движещите се в лентата си товарен автомобил " Рено ", също с прикачено полуремарке и лидер 52-годишен, и различен товарен автомобил " Рено " с водач24-годишен румънски жител.

Зад „ Волво “-то се е блъснал и лек автомобил " Фолксваген ", благосъстоятелност и ръководен от 32-годишна.

Вследствие на настъпилото произшествие на място е породена гибелта на 52-годишния водач на „ Рено “. Водачът на товарнияавтомобил " Волво ", е пробван с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Пробата му за алкохол е негативна, а тестът за наркотични субстанции е отчела съществуване на бензодиазепини.

Издаден е ваучър за здравно проучване и е взета кръвна проба за опиати. Той е арестуван за период до 24 часа. Другите водачи също са тествани за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробите им са негативни.

Служители от РСПБЗН – Червен бряг са измили пътното платно след случая. Образувано е досъдебно произвеждане, по което работата продължава под управлението на областен прокурор от Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР