Тежка катастрофа с шестима ранени е станала на бул. Данаил

...
Тежка катастрофа с шестима ранени е станала на бул. Данаил
Коментари Харесай

Жестока катастрофа в София: Поне 6 са пострадали, пожарникари режат ламарини

Тежка злополука с шестима ранени е станала на бул. Данаил Николаев в столицата. Инцидентът е в лентата в посока Сточна гара.
За бруталната сцена излиза наяве от фотоси, качени в обществената мрежа. От тях се виждат два смачкани автомобила, единият от които до неразбираемост. Той е позициониран под каросерията на камион.
От други фрагменти проличава, че вторият автомобил джип – ауди Q7, е със доста по-леки материални вреди в предната част.
В момента на мястото има формирано голямо запушване, което стига чак до Румънското посолство. Движението се отбива още на подуянското кръстовище в посока бул. Мадрид и моста „ Чавдар “, предава Блиц.
По думите на свидели на място има пожарен автомобил, а униформени режат ламарини от единия автомобил.
„ Чухме, че най-малко шестима души са потърпевши, само че не знаем дали има починали “, описват още читателите на БЛИЦ.
От Министерство на вътрешните работи все още нямат информация за случая.
В мрежата към този момент се вихрят теории каква е повода за настъпилия случай, като преобладаващата версия на потребителите е, че става въпрос за несъобразена скорост по отношение на пътните условия и правилника за придвижване. Преди минути в региона на Сточна гара се изля и мощен дъжд.
Потребителите считат, че най-вероятно джипът е блъснал откъм гърба другото возило и по този начин то е попаднало под каросерията на камиона.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР