Тежък криминален случай – 7-годишно дете е намерено мъртво в

...
Тежък криминален случай – 7-годишно дете е намерено мъртво в
Коментари Харесай

Пред bTV говорят близките на заподозрения за тежкото убийство на дете в Самоковско

Тежък престъпен случай – 7-годишно дете е открито мъртво в самоковското село Ковачевци. Вчера следобяд момиченцето е изчезнало, родителите са уведомили полицията.

Издирвателната акция продължава до късно през нощта, когато органите на реда намират тялото на детето в прилежаща къща. Разследва се ликвидиране.
Снимка: btvnovinite.bg
По информация на околните за жестокото закононарушение е арестуван 16-годишен юноша.

Вчера след учебно заведение момиченцето се е прибрало вкъщи, малко по-късно изчезва. През това време майката е била в къщата с по-малкото си дете. Жената открива, че момиченцето го няма към 14 ч.

Започва издирвателна акция, известена е и полицията. Търсенето е траяло до късно през нощта. Малко преди среднощ тялото на детето е намерено в прилежащата къща.

Близките описват, че в къщата самичък живее 16-годшен юноша, който им е родственик. По информация на bTV той е арестуван, а фамилията му е в Самоков.

Родителите на умрялото момиченце нямат пояснение за какво се е случило всичко това. Хората са в потрес и настояват, че по отношение на детето им е упражнено грубо принуждение.

Близките на жертвата упорстват за правдивост. „ Този човек заслужава да не излезе от пандиза, заслужава смъртна присъда ", сподели опечаленият татко.

Версията на роднините на посоченото момче е друга. Пред bTV те споделиха, 16-годишният юноша е със съществени психологични болести от 2014 година и че сред двете фамилии е имало проблеми.

Образувано е досъдебно произвеждане. Разследването по случая продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР