Тежък инцидент на бензиностанция в Сливенско. Служител беше пребит от

...
Тежък инцидент на бензиностанция в Сливенско. Служител беше пребит от
Коментари Харесай

Рецидивист преби служител на бензиностанция в Сливенско

Тежък случай на бензиностанция в Сливенско. Служител беше пребит от клиент, който желал да купи цигари, макар че в обекта не продават.
Нападателят остава в ареста за 72 часа, реши през днешния ден прокуратурата в Сливен.

Бензиностанцията е единствена високо в планината. В отдалеченото балканско село Стара река, където се намира, рядко минават коли.

На 24 октомври рано сутринта в бензиностанцията влезнал млад мъж и изискал да купи цигари. Когато схванал, че не продават станал нападателен и нападнал служителя на бензиностанцията.

Охранителните камери в бензиностанцията демонстрират бруталния побой над 61 -годишният Васил Андреев. След контузиите от побоя, той колкото да върви. Разказва, че мъжът се нахвърлил върху него откакто схванал,че няма цигари.

„ Като ме ритна...дали един, дали два, три пъти – аз не помня. Той ме ритна по този начин,че ми изкара въздуха...и аз по-късно към този момент бях неадекватен”, споделя васил Андреев.

Нападателят е добре прочут на полицията. 29-годишният Георги Станков е престъпно проявен, излязъл скоро от пандиза. Няколко прилежащи села са в боязън от него. В боязън след нападението живее и фамилията на пребития Васил Андреев.

„ Той не разсъждава като естествен човек.Преди 3-4 години беше влезнал при една баба и след това бабата почина”, спомня си нападнатият мъж.

Нападателят остава в ареста за 72 часа. От прокуратура в Сливен споделиха за bTV,че на следващия ден ще желаят за него непрекъсната мярка „ задържане под стража”.

След случая притежателите на бензиностанцията ще вземат спомагателни ограничения за сигурност. Те ще сложат паник-бутон,за да защитят чиновниците си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР