Технологии Samsung представи първия си виртуален човек Neon Той ще

...
Технологии Samsung представи първия си виртуален човек Neon Той ще
Коментари Харесай

Samsung представи първия си "виртуален човек" Neon

Технологии Samsung показа първия си " виртуален човек " Neon Той ще се държи като действителен човек с страсти и личен разсъдък  Мартин Дешев 8 януари 2020, 06:07  Samsung показа първия си Източник: Samsung
Samsung показа своя първи "виртуален човек " - Neon по време на ревюто CES 2020 в Лас Вегас. Това е цифров аватар, който се генерира напълно от компютър, като може да има личен темперамент, да демонстрира страсти и да развива личен разсъдък и умения.

Компания сътвори "невъзможно " свинско месо

Samsung споделя, че Neon не е гласов помощник или интерфейс за интернет. "Това е просто другар ", споделя компанията в уеб страницата на Neon. Също по този начин потребителите няма да се обръщат към него с името "Neon ", а ще употребяват човешко име, с което е кръстен даденият персонаж.

Холограми, изкуствен интелект и още новости от CES 2020

Какви ще са технологиите през новото десетилетие

Виртуалният човек ще може да приказва на голям брой езици и да прави голям брой действия. От насърчаване на нови умения, до помощ в планове и така нататък Компанията има амбициозна цел да сътвори "още един тип " към разнообразието от типове на Земята, споделя Пранав Мистри, изпълнителен шеф на Neon, представен от DigitalTrends.

В момента персонажите на Neon имат относително скромни благоприятни условия. Амбицията на Samsung е с течение на времето "неоните " да могат да се оправят с доста по-сложни провокации. Компанията предвижда бъдеще, в което "неони " ще могат да са телевизионни водещи, представители на компании и даже кинозвезди. Също по този начин ще запазят и ролята си да са асистент и другар на хората.

Neon ще се обособи като дъщерна компания на Samsung. С течение на времето тя възнамерява да предлага лицензи и абонаменти за потреблението на "неони " за упоменатите към този момент действия, както и за нови благоприятни условия, които виртуалните хора ще развиват.

Най-важните софтуерни промени за последните 10 година

За в този момент компанията не дава изключително доста детайлности за това по какъв начин работи технологията. Тя споделя, че в основата ѝ е софтуерът Core R3, който основава аватарите. Те могат да работят и реагират в действително време, а информацията е криптирана и предпазена с най-новите технологии.

5 необикновени технологии и стартъпа от Webit 2019

4 технологии, които изчезнаха през последните 10 години

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Samsung изкуствен интелект виртуален човек технологии
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР