Технологичният магнат Брайън Джонсън, след като спечели милиарди, сега се

...
Технологичният магнат Брайън Джонсън, след като спечели милиарди, сега се
Коментари Харесай

45-годишен милиардер харчи по 2 млн. долара годишно, за да стане отново млад СНИМКИ

Технологичният магнат Брайън Джонсън, откакто завоюва милиарди, в този момент се пробва да си върне младостта. Целта е тяло и външен тип на 18-годишен младеж. 45-годишният предприемач е изготвил доста обстоен проект за своето битие, меню и извършения и към този момент е постигнал много положителни резултати, които споделя в личния си уебсайт. 

Браян Джонсън живее по непоколебим график, който би трябвало да обърне процеса на стареене.

Той става в 5 сутринта, отива на подготовка от 25 разтягания, която е ориентирана към разнообразни мускулни групи, следва веганска диета със прецизни 1977 калории дневно и носи очила два часа преди лягане. Освен това нанася седем разнообразни крема върху кожата си и изплаква устата си с масло от чаено дърво.
 Браян Джонсън, милиардер, план за подмладяване, подмладяване на тялото, от 45 до 18 Милиардерът даже спи със специфична маска Снимка: Instagram bryanjohnson_
45-годишният Брайън Джонсън харчи 2 милиона $ годишно за екип от повече от 30 лекари и медицински специалисти, които следят и тестват съвсем всеки един от неговите органи, пише Daily Mail. Целта им е да трансфорат тялото му в това на 18-годишен младеж.

Американският милиардер приема десетки добавки дневно и следва прецизна веганска диета със смесени храни. Процесът на подмладяване е добре документиран. Той направи 33 537 фотоси на червата си и следи всичко - от костната маса до броя на нощните ерекции.

Той и лекарите му настояват, че за две години той е понижил общата си биологична възраст с повече от пет години и в този момент има сърце на 37-годишен, кожа на 28-годишен, белодробен потенциал и фитнес на 18-годишен. Неговият медицински екип се управлява от Оливър Золман, 29-годишен доктор, който изследва лекувания за стареене в Кеймбридж.

През 2017 година Джонсън не изглеждаше по този начин, както в този момент.

През 30-те си години предприемачът основава Braintree Payment Solutions, извънредно сполучлива компания, която продаде на eBay през 2013 година за 800 милиона $.

Но методът на живот, който в миналото е водил, с цел да сътвори тази компания, го е карал да се усеща претрупан и податлив към самоубийство, тъй че в този момент той е решил да се вземе на съществено.

По пътя бащата на три деца основава няколко биостартъпи, преди да се ангажира с може би най-амбициозния си план в историята: реинженеринг на тялото си.
 Браян Джонсън, милиардер, план за подмладяване, подмладяване на тялото, от 45 до 18 Браян Джонсън се зае да си върне младостта Снимка: Instagram bryanjohnson_
Като част от това, което той нарича Project Blueprint, Джонсън живее при непоколебим режим в дома си във Венеция, Калифорния, който купи през 2017 година за 5,7 милиона $.

" Умът ми в никакъв случай не диктува какво да хапвам. Консумирам храна въз основа на това, което черният ми дроб, сърцето и ДНК изискват ", отбелязва милиардерът.

Джонсън споделя, че задачата му е да се увери, че неговият мозък, черен дроб, бъбреци, зъби, кожа, коса, пенис и ректум действат по метода, по който са функционирали, когато е бил на 18 години.

„ Програмата има подобен капацитет да премисли връзката ни със здравето и времето и може в действителност да сме на прага на нещо радикално друго и по-добро “, отбелязва Джонсън.
    View this post on Instagram   

 Браян Джонсън следва прецизна веганска диета 
Неговият основен доктор, 29-годишният Оливър Золман, отбелязва, че измененията в тялото на Браян Джонсън са единствено началото. „ Не сме постигнали някакви изключителни резултати. В Браян постигнахме дребни, рационални резултати и това можеше да се чака “, отбелязва лекарят.

По време на сън специфични устройства наблюдават телесната температура при пробуждане, равнищата на кръвната захар, съмненията на сърдечната периодичност и равнищата на О2. Браян Джонсън постоянно се подлага на проучвания, които ревизират положението на бъбреците, простатата, щитовидната жлеза и нервната система.

Браян Джонсън е роден в огромно мормонско семейство в Юта. Той е отгледан от майка си и втория си татко, който работи като водач на камион. На 19 години той отпътува на двугодишна задача в Еквадор.

Като студент в университета Бригъм Йънг той продава мобилни телефони на други студенти, с цел да заплати за образованието си в колежа. След това посещава Чикагския университет, където получава степен магистър и след това основава Braintree.

Той също по този начин основава OS Fund, фонд за рисков капитал, отдаден на „ вложението в бизнесмени и учени, които работят върху открития за квантов скок “.

По-късно той влага 54 милиона $ в новото си начинание Kernel, чиято цел беше да „ сътвори първата в света невропротеза за възстановяване на човешкия разсъдък “. Компанията създава датчици за каски, които се прикрепят към главата и записват мозъчната интензивност.
 Браян Джонсън, милиардер, план за подмладяване, подмладяване на тялото, от 45 до 18 Браян Джонсън през 2017 г. преди да стартира своя план за подмладяване Снимка: Getty Images
Неговият метод на живот и опитът му да върне времето обратно е изумителен и, несъмнено, провокира рецензии. Много от почитателите му го съпоставят с Патрик Бейтман от American Psycho.

Браян Джонсън обаче не се интересува от рецензиите.

" Това е предстоящо и добре. Това, което върша, може да наподобява извънредно, само че се пробвам да потвърдя, че разлагането не е неизбежно ", споделя милиардерът на критиците.

Въпреки че детайлностите са незнайни, неговите лекари спекулират, че той е на път да се впусне в доста по-експериментални процедури, в това число генна терапия.

Браян Джонсън беше съден от бившата си избраница, 37-годишната режисьорка Тарин Саутърн. Тя сподели, че милиардерът я е изгонил от вкъщи им в Лос Анджелис и е нарушил договорката, откакто тя е била диагностицирана с рак през 2019 г. Той декларирал, че в този момент тя „ носи негативност “ и връзката им „ е неприятна договорка “.

Тарин съди софтуерния бизнесмен, потвърждавайки, че я е манипулирал.

Той твърди, че я е принудил да разкрие всичките си предходни любовници и даже какви полови актове са имали. И когато тя се разболяла, той нарушил съглашението, съгласно което обещавал да я поддържа " до края на живота си ". Освен това Тарин твърди, че я е принудил да се откаже от моногамните връзки и е спал с доста дами, в това число проститутки, като е бил безусловно „ захласнат от секса “.

Саутърн и Джонсън почнали да се срещат през 2016 година, когато тя била пионер в основаването на наличие в YouTube. Но когато й разкрили рак, той я изгонил от къщата и я лишил от прехрана от 149 хиляди $.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР