Технологичният гигант Гугъл (Google) е решил да измени логото на

...
Технологичният гигант Гугъл (Google) е решил да измени логото на
Коментари Харесай

Гугъл Хром променя иконата си

Технологичният колос " Google " (Google) е решил да промени логото на браузъра си " Хром " (Chrome), осведоми ДПА, представено от Българска телеграфна агенция. Първата смяна от 2014 година е деликатна и ще се забележи на мобилното приложение и уеб версията през идните няколко месеца. " Да! Oсвежаваме логото за първи път от осем години ", заяви в туит Елвин Ху, дизайнер за " Google Хром " (Google Chrome). 

По думите му иконата на браузъра се опростява посредством унищожаване на светлосенките, по-фини пропорции и по-светли цветове в благозвучие с по-модерната стилистика на марката. Освен това е открито, че слагане на избрани оттенъци на зелено и алено един до различен основава противен цветови резултат.

Затова компанията е въвела доста тъничък градиент към главната икона. Синият кръг в средата на логото в този момент наподобява по-голям. При първата поява на логото на " Google Хром " през 2008 година то изглеждаше като лъскава, триизмерна емблема и през годините визията бе изменена към 2Де (2D) знак.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР