Технологичният гигант Google не се отказва от идеята да предложи

...
Технологичният гигант Google не се отказва от идеята да предложи
Коментари Харесай

Google разработи нова социална мрежа

Технологичният колос Гугъл не се отхвърля от концепцията да предложи на потребителите си лична обществена мрежа, въпреки че неотдавна приключи плана си Google+ за елементарни консуматори. Екипът на отдела "Area 120 " на компанията създава нова обществена мрежа под името Shoelace, която ще оказва помощ на хората, споделящи сходни ползи, да се събират в действителния живот.

Всеки консуматор ще може да вкарва разнообразни тематики, към които демонстрира интерес, а логаритмите на обществената мрежа ще го свързват с други хора, харесващи същите неща. Гугъл Shoelace ще дава опция за връзка с тях и ще подканва към шерването на разнообразни интензивности с алтернатива за изпращане на покана за действителния събития. Новата обществена мрежа ще демонстрира тези консуматори, които се намират наоколо до съответния консуматор откакто бъде въведена локация.

Платформата Shoelace е създадена за да улесни организирането и планирането на разнородни мероприятия сред хора живеещи в една общественост. Към момента планът е в начална фаза на разработка и е наличен единствено за стеснен брой консуматори. Достъпът до мрежата е единствено с покана за хора, които живеят в Ню Йорк. Резултатите от тестовия режим ще покажат дали обществената платформа на Гугъл ще стане обществена. Shoelace има поразително подобие с Schemer, друго пробно приложение за образуване на събития от Гугъл, което бе инициирано през 2011 година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР