Технологичният гигант Amazon започва битка с конкуренцията си на още

...
Технологичният гигант Amazon започва битка с конкуренцията си на още
Коментари Харесай

Amazon лансира гривна, която следи емоциите и температурата на тялото

Технологичният колос Amazon стартира борба с конкуренцията си на още един фронт – фитнес аксесоарите. Компанията стартира гривната Halo за следене на здравни индикатори дружно с абонаментна услуга и приложение за смарт телефони.

В бранша сега преобладават Apple Watch и устройствата на Fitbit, която чака утвърждение от регулаторите за придобиване от Alphabet.

Това, с което Halo се отличава от тях обаче, са множеството функционалности, в това число следене на прочувственото положение на притежателя по отношение на тона на гласа му, приблизителния % на подкожни мазнини и температурата на тялото по време на сън, написа CNBC.

За стартирането на подобен артикул на пазара компанията се готви от години. Това е изискало и огромен брой новоназначения. „ Направихме световно търсене, с цел да открием най-хубавите специалисти. Открихме кардиолози, фитнес специалисти и хора, които са посветили кариерата си на изследвания на съня и положителното положение “, разяснява вицепрезидентката на Halo, Мелиса Ча.

Гривната има LED светлини, два микрофона, предлага се в няколко цвята и не разполага с екран. Сред преимуществата ѝ е, че всяка заран потребителят получава разбор на съня си, както и оценка по скалата от 0 до 100. Когато авансово са си сложили съответна цел, като да вземем за пример приемане на по-малко кофеин, загуба на килограми и други, притежателите могат да извършват провокации.

Продуктът обаче е привързан и с покупката на абонамент, с което от Amazon считат, че ще удължат живота на потреблението му. В интервала на ранен достъп гривната в комплект с 6-месечен абонамент ще коства 64.99 $, чака се постоянната цена да е 99.99 $.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР