Техническият комитет по художествена гимнастика на UEG, ръководен от българката

...
Техническият комитет по художествена гимнастика на UEG, ръководен от българката
Коментари Харесай

България е с 20 стартов номер при ансамблите на ЕП в Гуадалахара

Техническият комитет по художествена гимнастика на UEG, управителен от българката Мария Петрова завърши графика на надпреварите за 34-о Европейско състезание по художествена гимнастика, което ще се организира в испанския град Гуадалахара от 1 до 3 юни. Основната смяна беше, че конкуренцията за безспорната европейска купа при дамите, както и всички финали, бяха преместени в неделя. Така петък и събота са отдадени на квалификациите и резултатите в отборната конкуренция, а всички финали ще се проведат в неделя.

Жребий за Европейското състезание в Гуадалахара:
ДЕВОЙКИ ОТБОРНО: 39 тима, разграничени в три потока.
България е в поток " С " с номер 34. В нашия поток са тимовете на Израел и Азербайджан, Русия и Украйна са в поток " А ", Италия и Беларус са в поток " В ". Девойките и ансамблите ще решат отборното класиране, девойките ще имат финали и на уредите.

АНСАМБЛИ: 22 ансамбъла, България е с номер 20
Ще има първенец в многобоя при ансамблите, финали на уредите, а дружно с девойките ансамблите ще оформят отборното класиране

ЖЕНИ ИНДИВИДУАЛНО:
Българките са в поток " А " с номера 4 и 9, където ще играят и двете представителки на Русия, Беларус и по една гимнастичка от Израел, Италия и Украйна.
Жените ще имат единствено самостоятелен многобой. Няма да има финали на уредите при тях.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР