Техническият директор на националните отбори на България - Георги Иванов,

...
Техническият директор на националните отбори на България - Георги Иванов,
Коментари Харесай

Гонзо: След няколко години България ще се гордее с този отбор, целта е Европейското

Техническият шеф на националните тимове на България - Георги Иванов, разгласи, че задачата пред Кръстаич и “трикольорите ” е да се класират на европейското състезание.
 България приключи годината с яка борба и реми в Люксембург България приключи годината с яка борба и реми в Люксембург
“Предвид метода, по който играха двата тима, считам, че резултатът е законосъобразен. Първото полувреме ние имахме преимущество. Второто - те. Можехме да отбележим и в случай че го бяхме сторили, мачът щеше да е друг. Има лека отмалялост, само че в краяна сметка футболистите дадоха всичко от себе си ”, сподели Гонзо след нулевото тъждество на нашите против Люксембург.

“Свърши се много работа. Много млади играчи влязоха в националния тим. Започна да се работи професионално - доктори, масажисти, треньори, анализатори. Направили сме добра симбиоза сред екип и тим. Този тим го чака положително бъдеще в идващите месеци, години.

Това, което мога да ви кажа е, че след една-две години, когато футболистите изиграят още 10-15 мача и напрупат повече убеденост, тогава ще търсим върха на този тим. Смятам, че след няколко години България ще има добър народен тим, с който ще се гордее.

Благодаря на клубовете, че пуснаха играчите. Това не бяха дати за националните тимове, които са публични, а единствено за тези, които вземат участие на международно състезание. Иван Йорданов беше болен. Ние, като управление, няма да рискуваме здравето на някой футболист. Той беше освободен, към този момент за какво и по какъв начин са пуснали футболистът да играе, е проблем на Лудогорец. Ние като екип в никакъв случай няма да рискуваме здравето на някой състезател.

Ще играем всеки мач за победа. Целта ни е да се класираме на европейско състезание. Не желаеме да го афишираме по този начин гласно, с цел да не сътворяваме напрежение в тима, само че цялата ни мисъл и цел, която имаме, е да се класираме на европейското състезание ”, обясни Георги Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР