Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци бе доволен от жребия

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци бе доволен от жребия
Коментари Харесай

Моци: Не се занимавам с ВАР, и ние сме имали претенции

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци бе удовлетворен от жребия за първите два кръга от SESAME Купа на България. " Орлите " ще се изправят против Розова котловина, като при триумф, те може да се изправят против Левски в 1/8-финалите на конкуренцията, като " сините " играят с Вихрен.

" Ако искаш да спечелиш трофей, би трябвало да биеш всички тимове. Ще стане прекрасен мач, само че имаме още една крачка до такава степен. Сигурен съм, че ще стане хубаво дерби с два тима, които се борят за състезание, тъй че по-хубаво от това няма ", съобщи румънецът по отношение на евентуалния мач с Левски.

Той приказва и за претенциите на ЦСКА от съдийството при триумфа на Лудогорец над " алените " с 2:1 в мача от 13-ия кръг на efbet Лига: " И ние сме имали искания, само че не сме ги казвали. Никога не съм приказвал за съдийството, няма да стартира в този момент. Всеки има право да си споделя мнението, само че не значи, че е прав ".

" Не мога да отговоря, тъй като не се занимавам с ВАР. Има експерти, които могат да ви отговорят на този въпрос ", добави той.
 Джони Велинов: Играеш против Лудогорец, знаете по какъв начин е...
Джони Велинов: Играеш против Лудогорец, знаете по какъв начин е...

" Доволен съм от жребия за Купата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР