Техническият директор на Дунав (Русе) - Светлин Симеонов - Пинчера,

...
Техническият директор на Дунав (Русе) - Светлин Симеонов - Пинчера,
Коментари Харесай

Авантата за Левски вбеси Пинчера: Съдията не беше адекватен!

Техническият шеф на Дунав (Русе) - Светлин Симеонов - Пинчера, беше гневен след загубата с 1:3 от Левски в 1/16-финал за Купата на България.

Той имаше искания към основния рефер Владимир Вълков за отсъдената дузпа в интерес на " сините " в продължението на първото полувреме. Наказателният удар пристигна при резултат 1:1, а Рикардиньо го трансформира в гол.

" Левски е добър тим, с положителни единици. Имаха превъзходство. Искам да задам единствено един въпрос. Ние сме естествен тим, който се стреми да играе по почтен метод. Защо веднъж не се случи в тая страна да се изиграе един естествен мач? Да се зарадват хората, футболистите. Защо не пристигна веднъж един съответен човек? Този човек беше осъден за шест месеца и идва.

Визирам дузпата. Защо е това нещо? Защо хората да не харесват футбола? Ние сме на европейско равнище, не пестим пари. Не са закъснели парите за един ден. Тези хора пристигнаха макар дъжда, избягали от работа. Това е поле за изява. Този човек прекършва крила с това решение. Ние се трудим всеки един ден да подсигурим бъдещето на тези футболисти. Не може по този начин! Идвайте съответни хора! Учете се! ", съобщи Симеонов.
 Дунав - Левски 1:3 в 1/16-финален дуел от шампионата за Купата на България
Левски имаше напрегнати мигове в Русе, само че продължава напред за Купата на България

" Сините " завоюваха визитата си на Дунав с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР