Техническият директор на Академията на Интер Марко Монти е в

...
Техническият директор на Академията на Интер Марко Монти е в
Коментари Харесай

Шеф в Интер за Делио Роси: Ще постигне успехи в Левски, но не става от днес за утре

Техническият шеф на Академията на Интер Марко Монти е в България във връзка идния първи камп на " нерадзурите " у нас. Както към този момент стана ясно, детският футболен лагер ще се организира в град Бяла, област Варна през юли - от 10-и до 15-и. 

Монти почете поканата на Сдружение " Бъдеще посредством спорт ", което взаимно с италианския гранд е уредник на събитието. Бившият футболист на Интер участва на конференцията по презентацията на идния лагер за деца в Бяла дружно с един от треньорите в Академията на италианския клуб - Андреа Рати. Специалисти от школата на " нерадзурите " ще дойдат в България през юли, с цел да работят пет дни с наши гении, които ще се запишат за присъединяване в кампа. Освен това родни треньори също ще имат опция да се допрян до работата в Академията на Интер. На българските експерти ще бъде предоставена опция да се включат в " Inter Аcademy Camp ".

Марко Монти приказва и за сънародника си Делио Роси, който от няколко месеца е отпред на Левски. " Познавам го, осведомен съм с работата му. Роси имаше много триумфи с тимове в Италия. Щастлив съм, че е в България, с цел да помогне за развиването на футбола тук. И в Левски може да реализира триумфи. Вярвам, че може да повтори това, което направи в Италия. Със сигурност обаче му е нужно време, не става от през днешния ден за на следващия ден ", разяснява Марко Монти. 

" Лудогорец има късмет против Милан. Футболът по тази причина е страхотна игра, тъй като е непредвидим, всеки може да победи всеки ", сподели шефът в Интер във връзка идните мачове на " орлите " с " росонерите " в Лига Европа.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР