Технически проблем върна самолета с българските моряци от кораба Рожен

...
Технически проблем върна самолета с българските моряци от кораба Рожен
Коментари Харесай

Българите от кораба „Рожен” се върнаха обратно в Тел Авив

Технически проблем върна самолета с българските моряци от кораба „ Рожен " назад в Израел. След сигнал за повреда машината е трансформирала курса си над Средиземно море и се е приземила назад на летището в Тел Авив.

Самолетът от Тел Авив с българи от кораба „ Рожен " трябваше да кацне в София в 19:55 ч., само че излетя със забавяне от близо два часа. 30 минути след началото на полета машината се върна назад в израелската столица. За NOVA от Министерството на превоза обясниха, че самолетът се е върнал заради механически аргументи и показаха, че българите са трансферирани на различен полет, който се чака да кацне в София след среднощ.

Това беше вторият опит на моряците от кораба „ Рожен " да се върнат в България, откакто и вчерашният им полет беше анулиран. В понеделник стана ясно, че българският транспортен съд се намира в израелското пристанище „ Ашдод ", наоколо до бойните дейности. Той може да напусне рисковата акватория най-рано след седмица, а в непосредствена непосредственост до него има бомбардировки. Затова и се наложи евакуация на екипажа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР