Теди и Генади от Един за друг са разкошни! Те

...
Теди и Генади от Един за друг са разкошни! Те
Коментари Харесай

"Съседите казват, че си много шумна": Теди и Гената от "Един за друг" с култови разкрития

Теди и Генади от " Един за различен " са луксозни! Те са по-добри от Яница и Момчил, чийто брак си е бил неочакван несъмнено и за тях самите. 

Генади и Теди обаче са в действителност един за различен. Познават добре отрицателните си качества и не ги позор да ги разкрият пред цялата страна. 

Гената е нервак, то си му и проличава, дебелоглав и разпилян. Теди също не е от най-спокойните, само че пък подредена. Е, най-малко по този начин тя твърди, само че била много шумна. В една от игрите Генади разказа жена си точно по този метод, а тя отсече, че не е правилно.

Виж още: 24-годишна девица с тяло за грях: Елвира шокира цяла България с най-личното си признание 

" Не съм шумна въобще ", а Генади я отвърна: " Комшиите са на друго мнение ". Как тъкмо е шумна обаче? В леглото, в кухнята, пее си под душа? Феновете им желаят да знаят незабавно, в случай че съдим от мненията в нета. 

Теди неотдавна беше тотално сюрпризирана от половото самопризнание, което Генади направи. В друга игра научихме, че има един култ, а  той е да прави тройка. Не посочи с две дами или с една жена и още един мъж, само че Теди беше втрещена от признанието на брачна половинка си, както сама се изрази.

Виж още: Когато си на 27г. и имаш всичко - Фики сподели цялото семейство, Галин му пя за ЧРД

Изображение: https://www.instagram.com/vasileva.teodora.11/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР