Театрално напрежение между тв водещата и един от панелистите в

...
Театрално напрежение между тв водещата и един от панелистите в
Коментари Харесай

Рокади в На кафе: Гала гони Дарин Ангелов

Театрално напрежение сред тв водещата и един от панелистите в студиото на " На кафе ". След това обясниха за какво Дарко не е на работа към този момент втора седмица. " Охрана, защита! ", провикна се писателя Георги Блажев, откакто в студиото на " На кафе " се промъкна сътрудника му по панел - артистът Дарин Ангелов. Реакцията му не учуди никого, та даже и самата Гала влезе в същия звук, откакто видя театрала да се промъква на работното си място, където отсъства от предходната седмица.

Актьорът, който до момента в който беше в " Като две капки вода ", по този начин и не се разделяше с коментаторското си амплоа при Гала, изненадващо се изпари от " На кафе ", а причина за неналичието му по този начин и не се даде пред феновете на предаването. Затова мнозина заподозряха, че русокоската може да го е изгонила и в следствие на негово място да тестват други лица от родния шоубизнес, като да вземем за пример рапърът Павел от дуета с Венци Венц, написа Хотнюз. В първото предаване от тази седмица пък на мястото на Дарко застана инфлуенсърът Баланчо. А в първата част на продукцията внезапно изскочи и титуляра, като че ли да покаже, че не е изпъден. Логиката обаче да не застане на мястото си, а да участва там също опонира на протичащото се.



" Не на вас би трябвало да ви е неловко, а на него. Какво правиш тук?! ", отсече Гала като видя остарелия си кадър, а той стартира да увърта: " Някаква работа да се намира? ", след което Гала го сряза изрично: " Никаква работа не се намира, с изключение на да свиеш някоя цигара! ", след което останалите панелисти започнаха тетатрално да усмиряват шефката си, която пък продължи театрото: " За какво си пристигнал, сътрудници това е безумно, което се случва! Ти си в недружелюбност, ти не можеш да си тук! Няма ли защита в това студио?! Всички места са заети, напусни... Хайде, довиждане! ", прокуди Ангелов тв фурията, която преди време в профил без пояснение Ева Веселинова.

След дежурните реклами в ефира, Гала смени тона си с огромна усмивка и обяснението, че в действителност доста обича сътрудника си и му даде думата да изясни, за какво липсва в последно време в предаването. " Изключително съм ангажиран през юни, защото имам задължения с театъра. Правим " Орфей " с прочут словенски режисьор, като постановката би трябвало да излезе в средата на октомври. Трябва да скицираме спектакъла за един месец. По 7-8 часа дневно се репетира ", изясни Ангелов. " Тази брада е за различен план ", изясни смяната във визията си той, а Гала за край установи: " Много планове, доста нещо! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР