Театрален отряд Сценична треска и Projector Plus представят авторски стендъп

...
Театрален отряд Сценична треска и Projector Plus представят авторски стендъп
Коментари Харесай

Здрава Каменова разказва абсурдни истински истории в Една жена каза

Театрален отряд " Сценична тресчица " и " Projector Plus " показват авторски стендъп театър на Здрава Каменова. Блестящата актриса и драматург се качва на сцената на " Joy Station " на 20 октомври, с цел да извърши " Една жена сподели " - извънредно смешна, почтена, задушевна комедия, формирана от шест, по едно и също време неуместни, само че и много срамни същински истории. Следвайки правилото " смешно е, тъй като е правилно ", Здрава Каменова и Светльо Томов са събрали действителни случки от живота на свои познати и другари и не се опасяват да назовават нещата с същинските им имена.

Колко мъчно може да се съчетае изявление, разходка с куче и дете с клатещ се зъб? Как една прахосмукачка може да избави любовния ти живот? Добре ли е да си жена на оперен артист? И какво е да имаш връзка с четирите стихии - пожарникар, водолаз, парашутист и гробокопач? Отговори на тези въпроси и още доста смях, импровизации, музика.

Специални посетители и правилни секунданти на Здрава Каменова в " Една жена сподели " ще бъдат Богдана Трифонова, Наталия Цекова и Симеон Владов. За музикалното оформление дава отговор Добромир Кисьов.

Здрава Каменова е едната половина от " Сценична тресчица ". Тя и Богдана Трифонова основават театралния отряд поради театралната тресчица в кръвта си - живеят я, употребяват я, въодушевяват се от нея, не ги напуща и когато са под прожектора, и когато са под душа. Богдана и Здрава описват същински житейски истории, откровено, смешно и храбро в " Апетит ", " Танго в Космоса ", " Извънредно състояние " и " Извънредно любовно ", а към тях наскоро се причислява и Стефания Колева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР