Те знаят, че властта им е дадена наужким. Тя е

...
Те знаят, че властта им е дадена наужким. Тя е
Коментари Харесай

Социолог за ПП-ДБ: Те знаят, че властта им е дадена наужким

„ Те знаят, че властта им е дадена наужким. Тя е сякаш власт. Те ръководят, само че във всеки миг Бойко Борисов може да каже „ стоп “ и край – на следващия ден, след един час, след две минути. Не е същинска властта и те се нервират от това “. Това сподели социологът Андрей Райчев за коалиция ПП-ДБ. 

По думите му злобата на ПП-ДБ нараства.

Това държавно управление е актуалният единствен допустим компромис, счита Боряна Димитрова

„ Властта е по формулата, че двама съперници, дори трима, се съюзиха. Това е фактическа коалиция сред Политическа партия и Демократична България от една страна и ГЕРБ и Движение за права и свободи от друга. Кой е опозицията – беше Иван Гешев, бързо го махнаха, и Радев просто е набутан в тази работа. Изобщо не мисля, че той готви своето слизане и оглавяване на партия “, разяснява социологът.

Райчев коментира и войната в Украйна. По думите му се върви към мир.

Президентът ги прикани да се заемат с българския дневен ред и казуса на българите

„ Байдън сподели „ Путин към този момент загуби войната “. Това е учтиво казано, не му е комфортно да го каже в директна форма – „ Аз завоювах всичко каквото можех да печеля от тази война “. Европа е разграничена от Русия с голяма икономическа, идеологическа и политическа стена. Съединени американски щати построиха сериозна преграда, унищожиха страните мостове – Финландия и Швеция. Русия е отслабена и най-важното – издигнат е защитителен фронт. Съединени американски щати реализираха задачата си и не желаят да продължат нататък “, сподели още Андрей Райчев.

По думите му обаче в цялата обстановка Украйна „ си заплаща сметката “.

Нападението идва след поръчката на Путин, че детонацията на Кримския мост ще получи отговор

Вижте целия диалог със социолога във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР