Те ще останат при майка си, а Росен Плевнелиев ще

...
Те ще останат при майка си, а Росен Плевнелиев ще
Коментари Харесай

Тежка Драма Помрачи Щастието На Деси Банова, Плевнелиев Е Безсилен Срещу Това! Тотален Разрив В Семейството

Те ще останат при майка си, а Росен Плевнелиев ще отпразнува празника с новата си обичана в имението си в Халкидики. Заедно с Деси Банова ще бъде и дъщеричката й Йоанна.

Тя към този момент се познава с Павел и Асен. Но двете момчета изрично отхвърлят да поддържат връзка с нея. Те не одобряват и Деси Банова.

Блондинката непрекъснато прави опити да се сближи с тях. Но синовете на Росен Плевнелиев са непреклонни. Те даже не отворили подаръците й за Коледа, написа Хот сцена.

Деси Банова и Росен Плевнелиев оповестиха връзката си в края на предходната година. Блондинката не крие, че тази показност я тормози. Но тя решила да почете желанието на обичания си и двамата се появиха в ефира на Нова тв, с цел да разкрият публично връзката си.

След това русокоската изчезна от ефир. Появиха се даже клюки, че тя е напуснала работа, с цел да се посвети напълно на новия си обичан. Факт е, че Деси Банова се отдръпна от новинарския отдел и към този момент не оповестява прогнозата за времето.

Но интервала, в който не се изявяваше в ефир, тя в действителност е подготвяла новата си графа. Любимата някогашния президент споделя историите на българи, които са се осъществили в България и не желаят да емигрират.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР