Те са Йоана и Илиян, които съвсем скоро сключиха граждански

...
Те са Йоана и Илиян, които съвсем скоро сключиха граждански
Коментари Харесай

Какво накара хиляди варненци мислено да пожелават цялото щастие на света на това младо семейство?

Те са Йоана и Илиян, които напълно скоро подписаха цивилен брак и сътвориха семейство Шишманови. Илиян е пожарникар в 01 РСПБЗН-Варна. Семейство Шишманови и гостите на сватбеното им празненство набраха средства, които ще бъдат предоставени на деца на потърпевши и починали чиновници в Министерство на вътрешните работи. Сумата, която семейство Шишманови подаряват в поддръжка на акцията „ С любов за децата, в памет на бащите-герои “ е в размер на 4000 лв. и ще бъде разпределена според тяхната воля като донори, оповестява novavarna.net.

“Изказваме откровената си признателност за това, че в този ярък за семейство Шишманови и околните им ден, откриха метод да дарят вяра и да поддържат децата на починалите и потърпевшите чиновници в МВР”, написаха във „ Фейсбук” страницата си от Синдикалната организация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Под обявата им в социлната мрежа, “заваляха” чистосърдечни пожелания от стотици варненци, поднасяйки своите възторженостти за постъпката на младото семейство. Харесванията и реакциите, в символ на утвърждение на тяхното дело, пък са хиляди и сега не престават да порастват.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР