Те са всичко, което един мъж може да иска от

...
Те са всичко, което един мъж може да иска от
Коментари Харесай

10 любопитни факта за женските гърди

Те са всичко, което един мъж може да желае от живота, главен източник на комплекси или на горделивост за една жена, единственият източник за храна на деца от 0 до 12 месеца, цел на производителите на сутиени, това, с което Памела Андерсън стана известна…

Според Маршал Милър и Дориан Солот, които са създатели на книгата „ Обичам женския оргазъм: Невероятен справочник за оргазъм “, стимулацията на гърдите може да докара към 1% от дамите до оргазъм. Има гърди, които наподобяват по-симетрични от други. Но в действителност, както които и да било две идентични елементи от човешкото тяло, двете гърди не са 100% идентични.

Ето още 10 любопитни обстоятелството за женските гърди.

1. Има неправителствена организация, която пази правото на дамите да се разхождат с голи гърди на публични места. Често вършат демонстрации, несъмнено, голи до кръста, с цел да защитят равноправието сред половете.

2. Не всички култури одобряват голите гърди за табу . В някои африкански култури да вземем за пример бедрата се считат за доста по-сексуални и на дамите се не разрешава да ги демонстрират, като в същото време никой не им пречи да си демонстрират гърдите. В локалните култури на Северна Америка, Африка, Австралия и тихоокеанските острови голотата на женските гърди също се е считала за естествена до идването на християнските мисионери. Това важи и за някои азиатски култури преди разпространението на исляма.

3. Мъжете също биха могли да кърмят . Устройството на мъжките гърди наподобява на женските, само че със закърнели функционалности на млечната жлеза. При приемане на някои хормонални медикаменти обаче, производството на кърма може да стартира и в мъжки гърди.

4. В Англия гърдите на дамите са най-големи . Според проучване на огромен производител на дамско долни дрехи най-големите са гърдите на англичанките. Там повече от половината дами носят чашка D. На второ място са датчанките, трети са холандките. Най-малки гърди имат италианките.

5. Средното тегло на всяка гърда е 0.5 кг.

6. Имплантите могат да спасят живот . Израелка оцелява откакто осколка се забива в едната ѝ гърда. За благополучие, дамата била със силиконови импланти и това я избавило.

7. Уголемяването на гърдите е най-популярната пластична интервенция в света .

8. В Китай може да получиш научна степен по „ сутиеностроене “ . В политехническия университет в Хонконг има компетентност за изработването на сутиени.

9. Жената с най-големи силиконови гърди на света носи сутиен с размер на чашката KKK. Най-малкият размер е чашка АА

10. Съществуват лепенки, чиято цел е да прикриват голотата . По разнообразни аргументи, най-много свързани с ограничавания по отношение на голите женски гърди, са се появили лепенките, които най-често скриват единствено зърната на гърдите. Тъй като някои закони не разрешават единствено проявлението на зърната на обществено място, а не на гърдите, лепенките са метод да се заобиколи възбраната. За тази цел ги употребяват еротичните танцьорки на тези места, където им е неразрешено да си демонстрират зърната (както е да вземем за пример в някои американски щати).

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР