Те са популярни с красотата и харизмата си. Красели стотици

...
Те са популярни с красотата и харизмата си. Красели стотици
Коментари Харесай

Как изглеждаха като млади едни от най-известните жени в света

Те са известни с хубостта и харизмата си. Красели стотици корици на световноизвестни списания, в този момент моделите от 90-те не престават да бъдат емблема за жанр, грациозност и обаяние.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАХА КАТО МЛАДИ ЕДНИ ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ МОДЕЛИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

В листата ни попадат именити за модата имена като тези на Линда Еванджелиста, Клаудия Шифър, Жизел Бюндхен и Синди Крауфорд.

15 години Жизел Бюндхен бе отпред на класацията на сп. "Форбс " с най-скъпоплатените модели. Със своята дълга руса коса, зелени стъклени очи и остри черти бразилската хубавица не може да бъде объркана с друга жена.

Жизел Бюндхен: Не мога да изям една поничка, трябват ми 10

Момичето, което измести Жизел Бюндхен от върха
 Линда Еванджелиста Линда Еванджелиста
Още една фешън икона от 90-те е любимката на дизайнерите Линда Еванджелиста. През 2015 година канадският модел навърши 50 година, а с годините външният ѝ тип се промени до неразбираемост.

Що се отнася до Синди Крауфорд, тя към този момент има своя заместничка в света на модата. Само на 16 година щерка ѝ Кая показва сбирки на едни от най-прочутите дизайнери като Карл Лагерфелд.

Дъщерята на Синди Крауфорд и музата, за която никой не е предполагал

Синди Крауфорд поставя завършек на кариерата си

Крауфорд постоянно ще бъде запомнена с нейната запазена марка - дребната бенка тъкмо над устните. През годините тя краси кориците на стотици списания. Обявена е за третата от 40 най-горещите звезди на VH1 за 90-те години.

Вижте по какъв начин годините са трансформирали всички тези красиви дами в галерията ни.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР