Те са обявени за "персони нон грата" в САЩ12 членове

...
Те са обявени за "персони нон грата" в САЩ12 членове
Коментари Харесай

Експулсират 12 членове на руската делегация в ООН

Те са оповестени за "персони нон грата " в Съединени американски щати

12 членове на съветската делегация в Организация на обединените нации във Вашингтон ще бъдат експулсирани на 7 март, откакто са били оповестени за "персони нон грата " в Съединени американски щати, съобщи Агенция Франс Прес.

По-рано всички 193 държави-членки на Общото заседание на Организация на обединените нации уважиха с минута безмълвие жертвите на съветската инвазия в Украйна при откриването на незабавната изключителна сесия поради спора, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш съобщи, че бойните дейности в Украйна би трябвало да спрат. "Те бушуват из цялата страна, във въздуха, на сушата и в морето. Това би трябвало да спре незабавно. Стига толкоз. Войниците би трябвало да се върнат в казармите си ", сподели той.

Повече от 100 оратори се записаха да се изкажат на сесията на Общото заседание, която е първата сходна, провеждана от 40 години насам, и която се чака да продължи с резолюция с апел за преустановяване на военните дейности.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР