Те са много интелигентни, свикнали да слушат разума сиДалиите цъфтят

...
Те са много интелигентни, свикнали да слушат разума сиДалиите цъфтят
Коментари Харесай

Цветен хороскоп по дати на раждане – Далия

Те са доста интелигентни, привикнали да слушат разсъдъка си
Далиите цъфтят през цялото лято и есента. Само студеният мирис на зимата унищожава очарованието им. Енергията на тези цветя е доста мощна и позитивна. Човек, роден под знака на Далия е уравновесена персона, знае по какъв начин да реализира баланс сред работа и свободно време, постоянно се стреми към златната среда, има задоволително време за всичко. При тях всичко е с мярка.

Хората родени под този знак се отличават с блестящи умствени качества, изключително в региона на точните и приложни науки. Те са доста интелигентни, привикнали да слушат разсъдъка си. Не обичат да се хвалят и по тази причина не обичат да показват своята многоликост. Така отзивчивата и спокойна Далия е подготвена до последно да взема решение личните си проблеми без никаква помощ. Тя не желае да наподобява жалка, с цел да й съчувстват. Далията е упорита и сериозна. Леките победи не са присъщи за нея. Разчита напълно на личните си сили. Слуша препоръките от приятелите с известно неодобрение. Далията желае сама да взема решение всичко и не търпи интервенция в живота си.

Това цвете според от обстановката и настроението си демонстрира многостранността на своята природа. Далията може да бъде както твърда, по този начин и мека, неумолима и снизходителна, цинична и сантиментална. Често хората в близост не я схващат и я подозират за психическа неустойчивост или двуличие.

Хората под покровителството на това цвете обичат дългите диалози и беседи, които могат да преминат в диспути и разногласия, само че заобикалят борбите и кавгите. Никога няма да стартира да наскърбява. Аристократичните им обноски са досадни за някои, мнозина ги считат за скучни. Но околните им хора ги обожават.

Далията се нуждае от хубост и естетика - както се нуждае от въздуха. Те са същински естети, които могат да се открият на изложения, театрални представления, концерти и където и да кипи културният живот.

Те са фаталисти, имат вяра в сляпа случайност, а не в личните си сили. Ако шансът се отвърне от тях, те постоянно не знаят какво да вършат, губят хладнокръвие и в такива моменти могат да бъдат доста рискови.

В връзките си може елементарно да се увлекат и по-късно да останат разочаровани в избора си. Хората Далии се пробват да бъдат перфекционисти във всичко, по тази причина постоянно са недоволни от себе си и своите достижения, пробват се да реализират повече и по-добре и изискват същото от близките. Те са привикнали с най-хубавото и постоянно имат проблеми в брака, които след няколко мъчителни години се вземат решение на бракоразвод.

Някои представители на този знак са упрекнати в старомодност, поради желанието на Далията да съблюдава етикет, елегантно да се облича, да приказва вярно и грамотно. Далия е прекомерно виновна към своята персона. Не може да си разреши да наподобява некрасиво. Отнася се съществено към всичко.

Съвет към Далиите:

За да създадете семейство, би трябвало да вършиме взаимни отстъпки, постоянно да се задоволявате с това, което имате, а не с това, което желаете. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР