Те развиват тяхната кариера, обяви служебният премиер Горд съм, че

...
Те развиват тяхната кариера, обяви служебният премиер Горд съм, че
Коментари Харесай

Стефан Янев: Децата ми работят на експертни позиции


Те развиват тяхната кариера, разгласи служебният министър председател

Горд съм, че децата ми са възпитани, образовани и положителни хора. Децата ми имат свои деца, т.е. аз съм благополучен и с двама внуци. Децата ми развиват тяхната кариера по тяхна целенасоченост и аз не се въвличам с това. Знам къде работят, знам че са на експертни позиции, само че повече не знам. Това сподели служебният министър председател Стефан Янев на излизане от срещата при президента Румен Радев за обстановката с ковид.
Янев бе запитан за децата му, откакто се появиха информации, че те работят в държавните компании - БЕХ и " Булгаргаз ", където са назначени без конкурс по времето, когато татко им беше вицепремиер в първото служебно държавно управление на Румен Радев - 27 януари 2017 - 4 май 2017, предава " 24 часа ".

От БЕХ разясниха, че синът на Стефан Янев е специалист при тях по газови планове, назначен е през 2017 година Това, че е без конкурс, не било проблем, защото в комерсиалните компании мениджърите имат право да си избират екип.

Колкото до дъщерята на премиера, по неофициална информация, тя е назначена от шефа на " Булгаргаз " Николай Павлов на експертна служба и се справяла добре с работата си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР