Те разбират само един език - езика на силата, допълни

...
Те разбират само един език - езика на силата, допълни
Коментари Харесай

Костадинов: Наглостта на македонците не е нещо ново, искат да се отречем от собствената си история

" Те схващат единствено един език - езика на силата ", добави водачът на " Възраждане "

" Казахме, че като вдигнем ветото за Република Северна Македония от там ще последва сериозна офанзива - физическа, а другата във всички посоки, с които да се пазят лъжливи изказвания. Наглостта на македонците не е нещо ново. Македонската страна ще продължава своята експанзия по отношение на нас, до момента в който й разрешаваме. Какво значи да кажеш от София, че няма да допускаш никой в РСМ, който твърди, че българите и македонците са един народ ", съобщи от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

По думите му голямото болшинство в РСМ е българско.

" Ако българските усеща в Македония не бяха толкоз огромни, никой нямаше да се грижи за българските клубове. Има хора, които се смятат за македонци. Някой да е чул опасност към тези хора от обществото или страната? Не, в никакъв случай! В Македония не е по този начин. Искат да се отречем от личната си история. Те схващат единствено един език - езика на силата ", добави Костадин Костадинов.

Според него на тази безочливост би трябвало да се постави край.

" Ако ние не спрем тези фалшификации и Македония стане член на Европейския съюз, ще ни накарат да се отречем от личната си история. Това няма да го позволим ", сподели още Костадин Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР