Те проведоха редица срещи, за да представят предизборната си платформа,

...
Те проведоха редица срещи, за да представят предизборната си платформа,
Коментари Харесай

Кандидат-депутати от БСП с жест към бургаските дами

Те организираха редица срещи, с цел да показват предизборната си платформа, само че не пропуснаха да поздравят нежния пол във връзка Деня на дамата

Представители на листата на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " за 2 МИР-Бургас, отпред с лидера инж. Петър Кънев, гостуваха в клуба на пенсионера в Пристанище Бургас във връзка днешния празник - Осми март. Те поздравиха дамите, членуващи в организацията и им сервираха цветя. Гостите останаха очаровани от уютната конюнктура, която възрастните хора са съумели да основат на мястото и с интерес разгледаха етнографската колекция, устроена в една от залите. Инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Чанко Мирчев и Паруш Парушев се показаха в резюме и споделиха своите хрумвания за бъдещо взаимно съдействие. Кандидатите за народни представители показаха удовлетвореността си от извършената среща и удоволствието си да бъдат на празника в компанията на гостоприемните домакини.  

" На днешния ден няма да приказваме за политика. Щастлив съм да бъда с Вас. Разчитам на Вашата поддръжка ", сподели инж. Петър Кънев. Той прикани присъстващите към интензивност на в изборния ден и изрази убеденост в триумфа на Коалицията. 

По-късно денс представителите на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " организираха среща с жени-социалистки и насочиха към тях поздравления.  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР