ПП-ДБ не са готови да отговорят на диалогичността на ГЕРБ

...
ПП-ДБ не са готови да отговорят на диалогичността на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов: При връчване на мандата трябва да сме наясно - с наш или техен кабинет

ПП-ДБ не са подготвени да отговорят на диалогичността на ГЕРБ

В деня на връчване на мандата би трябвало да сме наясно - или с наш състав на кабинет, или с техен състав на кабинет, съобщи Бойко Борисов по време на изключителна конференция в централата на ГЕРБ. Той разяснява лидерската среща, която се организира през днешния ден сред него и ПП-ДБ.

" Днес имахме лидерска среща с нашите съперници на изборите ", разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг на партията след съвещание на парламентарната група.

" Може да се откри едно обикновено ръководство, даже за малко ", сподели още той и добави, че няма човек, който да каже, че през последните 2 години нещо е по-добре.

" Да не оставяте с впечтление, че не сме съперници или, че не сме съперници, или че нещо се прроменило в твърдостта на двете партии. Благодарих, че одобриха срещата - води се диалог по тематики, които в следващаа седмица-две би трябвало да бъдат решени. Днес Гърция получи още 10 милиарда по проекта за възобновяване. Ние продължаваме 2 г след разграждането на приблизително положително ръководство единствено задатъци ", съобщи Борисов след утринната среща с ПП-ДБ.



" Програма най-малко - бюджет, признати закони и чак тогава да отиваме на избори и да се започваме изначало. Програма най-много - с разсъдък да се направи положително политическо експертно държавно управление. Те специалистите са политици, в случай че е доста добър специалист, той си седи във компанията и си изкарва парите, едва ли му се занимава с таква рабтоа. Няма прогрес по държавно управление, има прогрес по управническа стратегия за държавно управление ", отсече водачът на ГЕРБ.

Според него ПП-ДБ не са подготвени да отговорят на диалогичността на ГЕРБ. И още веднъж настоя да види имена за кажинет преди връчването на мандата. " Или с наш състав на кабинет, или с техен. Ако го няма дотогава, ще предложим наше държавно управление на малцинството. Затова е, не от любознание, а да забележим би ли могло да се сдобри нещо положително откакто имаме обща управническа стратегия ", разгласи Борисов. Според него след консенсуса по значимите тематики, " във всички случаи ще се разберем и в останалите тематики - спорт и просвета. За Шенген би трябвало да се стегне границата и да се създадат доста неща, това е като еврозоната - не е елементарно да се направи, бе елементарно преди 2 година, когато влязохме в еропейския съюз ", съобщи той по отношение на целите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР