Те подходиха към рутинното председателство на Съвета на ЕС, както

...
Те подходиха към рутинното председателство на Съвета на ЕС, както
Коментари Харесай

Явор Милушев: Към рутинното председателство се подходи като към конгрес на Партията

Те подходиха към рутинното председателство на Съвета на Европейски Съюз, както подходиха преди време към конгреса на Партия в в НДК – същият метод. Никаква разлика, с тези думи разяснява по Българска национална телевизия настоящата обстановка в страната артистът Явор Милушев.

Според него най-типичната линия на сегашната политическа класа е егоизъм. " Когато виждаш, че сега няма опция, а то в действителност няма, готова опция, ненужно е да подклаждаш огън ", счита артистът.

Явор Милушев уточни, че отчетите на европейската комисия за България са като решение на ТЕЛК, а страната крета в инвалидна количка. " Алеко е споделил " Швейцария, ли? ". А правосъдната ни система е като швейцарско сирене. Измъкват се всевъзможни – офшорчици, картелчици, а целият ни преход, зависи от такива хора ", разяснява той с мъка.

За Явор Милушев най-голямата рецесия сега е неналичието на международни водачи. " Те трансфораха света в персонална администрация. Днес въпросът на Кенеди - какво ще извършите за страната си, би трябвало да има нов смисъл. " Какво вие, уважаеми водачи, ще извършите за света, това е новият въпрос към човечеството ", е неговото мнение.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР