Те обичат срещите с непознати. Недостъпните места. Приключенията. Не спират

...
Те обичат срещите с непознати. Недостъпните места. Приключенията. Не спират
Коментари Харесай

#ИзбирамБългария: Изложба събира блогъри пътешественици

Те обичат срещите с непознати. Недостъпните места. Приключенията. Не стопират да пътуват и пишат. Травъл блогърите описват в фотоси за всяко кътче, до което се допират.
Снимка: Личен списък
38 от тях се сплотяват в обща идея – да поддържат туризма в България по време на пандемия. Приканват по тази причина с фото-изложба в столичен мол.
Снимка: Личен списък
„ Тази година доста блогъри от нашата асоциация съумяха да сътрудничат по доста разнообразни способи – дали с хотели, услуги, туристически атракции. Ние успяхме да помогнем на закъсали браншове, да кажем за тяхното разпространение, с цел да доближи до повече хора и да допринесем за тяхното възобновление и да могат да преживеят тези тежки времена за техния бизнес “, изяснява Дарио Диониси.
Снимка: Личен списък
Изложбата демонстрира 25 места в България, снимани от разнообразни блогъри. Дарио ги разказва като „ благосъстояние от забележителности, което хората могат да видят и да откраднат концепция за бъдещо премеждие “. По думите му има доста положителни образци за това по какъв начин с непринуден труд и лични средства красивите места могат да станат атрактивни.
Снимка: Личен списък
Кои са аргументите да обичаш България, на какво ухае, какво и липсва… вижте отговорите на въпросите във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР