Те могат да се окажат важна следа в разследването на

...
Те могат да се окажат важна следа в разследването на
Коментари Харесай

Станаха ясни последните думи на Мартин Нотариуса преди екзекуцията

Те могат да се окажат значима диря в следствието на закононарушението

Броени часове преди да бъде убит, Мартин Божанов – Нотариуса е написал във Viber профила си нещо, което може да се окаже значима диря в разплитането на закононарушението.

„ Колкото по-малко знаеш, толкоз по-спокойно спиш. А колкото повече знаеш, толкоз повече пиеш “. Тепърва ще се обяснява какво тъкмо го е подтикнало към тези разсъждения.

Според една от версиите, Нотариуса е схванал, че следствието против него е завършило и напълно скоро е предстояло да му бъде повдигнато обвиняване. Не е изключено Божанков да е държал компромати за хора от елита и да е плашил, че ще си отвори устата, в случай че против него стартира правосъдно гонене.

Оказва се, че Нотариуса не за първи път е цел на наемни убийци. Опит да бъде премахнат е юридически в далечната 2008 година, малко откакто Божанков направил първия си заможен удар. Тогава той е атакуван в столичния квартал „ Фондови жилища “, където живеел към оня миг. Това, което избавило по знамение живота му, била неточност на стрелеца и близка стоянка на таксита.

През 2013 година, още веднъж след договорка с парцел, Нотариуса е атакуван една лятна заран в столичния квартал „ Свобода “. Докато отивал към автомобила си, той бил атакуван от четирима маскирани и въоръжени с железни тръби. Те му нанесли толкоз тежък побой, че той се лекувал няколко месеца във ВМА.

Източник: Галерия
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР