Те дори си позволиха да пожелаят на българския народ тежка

...
Те дори си позволиха да пожелаят на българския народ тежка
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Опозицията искаше отново да се изговорят тезите на путинските фактори в енергетиката

" Те даже си разрешиха да пожелаят на българския народ тежка зима, с цел да се види какъв брой е ужасно без тези съветски стопански ползи в областта на енергетиката ", разяснява още тя в изявление за БНР.

 

Вотът на съмнение, иницииран от опозицията против кабинета " Денков ", претърпя крах, откакто го поддържаха едвам 71 народни представители в лицето на Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ. Всичко за гласуването на вота на съмнение -

 

Политическа партия и Демократична България постоянно са оставяни сами да водят тези борби, които не са известни и са сложни за схващане от засегнатите лица, макар че са неизбежни, каквито са дебатите в бранш " Енергетика “, уточни Бориславова.

 

" В навечерието на локални избори сме и Борисов прави избори. Той си разрешава да подлага на критика държавното управление. В същото време знае, че не може да го бутне преди локалния избор. Ако даже парченце от това, в което ни обвиняваше по време на предизборните си обколки, беше правилно - че хазната е празна и страната е зле финансово, неговата партия през днешния ден не трябваше да гласоподава по този метод. Или на Борисов не му пука за задлъжнялостта на страната, или нищо от това не е правилно, само че би трябвало да каже нещо на електората си "., сподели ощя тя.

 

Държавата е финансово постоянна - покриваме недостига от 3%, имаме над 10 милиарда като запас, уточни Бориславова. 

 

Много беше направено през последната година и половина, откогато съществува Политическа партия, счита тя.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР