Те бяха сред претендентките за ръката и сърцето на ергена

...
Те бяха сред претендентките за ръката и сърцето на ергена
Коментари Харесай

Тези двете драпат за участия и в новия Ерген

Те бяха измежду претендентките за ръката и сърцето на ергена Евгени Генчев

Чудо невиждане се случва в късата история на риалити предаването Ергенът.  Две от ергенките от предишния сезон напират отново да вземат участие в шоуто, написа Уикенд. Те бяха измежду претендентките за ръката и сърцето на ергена Евгени Генчев.

Само че рошавият пианист не избра нито една от двете за своя избраница, а това стори с кучелюбката Валерия Георгиева. Спорно е дали двамата са още двойка, тъй като те се впуснаха по разнообразни пътища, да „ берат “ популярност.

Моделката от Плевен натъртва на обичания си подслон за безпризорни животни, за който дава благо и драго. Годеницата Вал даже пренебрегва пианиста, до момента в който празнуваше 25-ия си рожден ден в столично заведение. И съгласно клюките се пусна в чалгата, където е „ парата “.

Евгени също осребри славата, като изнесе няколко концерта в разнообразни градове на страната и се радваше на цялостни салони.Според клюката двамата се появяват към момента тук и там, поради взаимната изгода, а не тъй като са двойка и ще се женят.

Сега обаче две от момите показали копнеж да са в шоуто за третия сезон, където ерген ще е предприемача Александър Младенов. Двете молили продуцентите за присъединяване, тъй като доста харесали Алекс. Е, те харесваха и Евгени, но нейсе. Та това са Пам Велидис и Елена Сергова. Първата сама напусна шоуто, поради трагичната крах на най-хубавата си приятелк. Елена стигна до финала и мереше сили и усеща с победителката Валерия Георгиева. Но Генчо избра Вал, а Ленчето лееше сълзи, като океан. Затова решението й изуми почитателите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР